Week 10: het laatste duurloopje…

Voor deze week staan er al 43 km op de teller, dus met deze 16 km erbij kunnen we aftikken op 59 km.
Als deze 16 km duurloop lukt, zal volgende zaterdag de 21,195 km in Gent ook wel lukken en zijn we er – ondanks alle hobbels in de weg – klaar voor.
Ik neem veiligheidshalve 2 isostar gummetjes en een flesje water mee. Als ik aan de poort kom en op de startknop wil drukken, merk ik dat mijn garmin niet meer reageert…hij is volledig vastgelopen. Garmin 235

Terug naar binnen en even opzoeken hoe we dit probleempje kunnen fixen, want loopjes registreren en analyseren hoort er bij, he ;-).  Na een half uurtje allerhande tips uit te proberen, wil hij nog steeds niet starten. Dan maar lopen op de strava-app. Hierdoor vergeet ik uiteraard mijn flesje water mee te nemen en dat beklaag ik me even later wel. Het gaat vrij goed…eigenlijk best eens leuk om zonder gegevens te lopen, want mijn gsm zit in mijn flipbelt en strava geeft niets aan in de oortjes. Af en toe kan ik het toch niet laten om te spieken hoeveel km’s we al achter de rug hebben…uiteraard ook om te zien welke richting we best uitlopen, anders hebben we misschien wel eens te weinig km’tjes,…Onderweg moet ik toch af en toe nog even een kleine stop maken…dit doet me weer twijfelen ivm volgende zaterdag. Ik troost me met de gedachte dat ik tegen volgende zaterdag nog 2 dagen rust neem, ik beter gehydrateerd ben, meer koolhydraten in mijn lichaam heb en bovenal….dat ik dan tussen een bende lopers loop, zodoende behoort het stoppen tussendoor niet tot mijn gedachten. Ik ben best tevreden over mijn duurloopje en mijn tempo. Gent…here I come!!