F1W2: Malaga (4)

De volgende dag is onze laatste dag. Het is 6 januari en driekoningen wordt hier uitgebreid gevierd. Alle winkels zijn praktisch gesloten. Het kost Bart dan ook even vooraleer we voldoende Food hebben om te ontbijten. Ik werk nog een laatste dagje voor school. Waar ik deze week nog portfolio’s verbeterde op een rustig plekje op een grote rots – uiteraard met zicht op de zee – mag ik nu verder werken aan een cursus in ons appartementje…het regent namelijk pijpenstelen tijdens de voormiddag. Gelukkig klaart het namiddag op en gaan we nog een laatste keer  richting Centre Pompidou de Malaga.
Even voor zonsondergang maken we ons klaar voor een allerlaatste loopje langs de boulevard.

Het is beduidend koeler, maar nog steeds heel aangenaam om te lopen. We profiteren van het mooie zicht langs de zee. Het is gewoon genieten om op deze manier aan je marathon-schema te kunnen werken. Ik ga het zeker en vast heel erg missen als we terug in ons grijze, winterse België zijn. Hopelijk heeft Bart tijdens de krokus ook vrij, zodat we nog een keertje naar Barcelona kunnen….de halve marathon staat dan al geprogrammeerd in mijn agenda.
We lopen 10 km en na de trail van gisteren is dit mooi genoeg om deze week af te sluiten.  Hierna volgt het inpakken van de valiezen en gaan we nog iets eten. Morgen vroeg op om ons vliegtuig terug naar huis te nemen.