Goodbye January…Hello February

2018 wordt prachtig ingezet…na het feestelijke Nieuwe Jaar, rijden we een dagje later naar de luchthaven in Rotterdam. Het vliegtuig op en een paar uurtjes later bevinden we ons in het zonnige Malaga. Een knus appartementje, de zee, de boulevard en vele restaurantjes zullen ons vergezellen voor de komende dagen. Hier liepen we onze  tweede week van ons nieuwe M-schema….een mooier decor bestaat er haast niet. Naast de vele loopjes langs de zee, maken we ook kennis met Victoria van Malaga Tour Running. Zij nam ons mee in de bergen voor een prachtige trailrun van 22 km. Uiteraard moest er ook gewerkt worden, dus gewapend met laptop en papier trokken we naar een mooie plek op de rotsen vlak bij de zee om aan de slag te gaan. Het was hard  om terug thuis te komen, vooral het achterlaten van de mooie zon. Het werd nog erger toen ik in de derde week ziek werd na een lange duurloop, omwille van hagel,  wind en natte sneeuw…hoppa, gezegend voor 3 weken vooraleer ik terug op schema geraakte. De eerste vertwijfelingen kwamen naar de oppervlakte wat de marathon betreft. Ondanks blijven we toch zo goed en zo kwaad als kan doorzetten om onze conditie op punt te krijgen voor 8 april. Het heeft echter eerder iets van ‘het kopje boven water proberen te houden’ dan ‘Yes, Victory!!’ Het lukt maar nauwelijks en allerhande kleine pijntjes duiken langs alle kanten op.

Plannen voor februari?
Vooral terug op M-schema geraken…zeker niet opgeven!! De nieuwe schoenen van Nike testen, nl de Nike React Flyknit en hopen dat dit de juiste schoen gaan zijn. Ik sta alvast op de lijst!! Hopelijk kunnen we in het krokusverlof naar Barcelona voor de halve M. Is alweer een welkome, maar ook noodzakelijke warmtestage. Helaas kunnen de werkuren van Bart hier weleens roet in het eten gaan gooien.